"Bu şans çok olmaz artık"

"Bu şans çok olmaz artık"
Ziraat Türkiye Kupası'ndan, 3. tur mücadelesinde Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek eleyen Tuzlaspor'un Teknik Direktörü Zafer Yiğit, "İyi futbolumuzu herkese göstermek istiyorduk. Bu maç bizim için iyi örnek oldu" dedi.

Tuzla Belediye Sahası'nda yapılan mücadelenin ardından AA muhabirine açıklama yapan Yiğit, bu galibiyetle ilçelerine güzel bir hediye verdiklerini belirterek, "Gerçekçi olmak lazım, hedefimiz kupayı kazanacak değil ama biz iyi futbolumuzu herkese göstermek istiyorduk, tek düşüncemiz buydu. Bu maç da bizim için iyi bir örnek oldu. Oyun anlayışımızı sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Skor daha farklı da olabilirdi. Oyuncularım elinden gelen her şeyi yaptı. Hak ettiğimiz yere inşallah geleceğiz" diye konuştu.

Kupada gruplarda mücadele edeceklerinin anımsatılması üzerine Yiğit, "Biz her maçı bu şekilde oynamak istiyoruz. İzleyenlerin keyifle bizi izlemesini istiyoruz. Tabii ki her maç bu oyun olmayabilir. Gruplarda sürprizler olur mu bilmiyorum. İlk hedefimiz Tuzlaspor'u 2. Lig'e çıkarabilmek. Gruplarda elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, bu maçın genç oyuncuları için bir fırsat olduğunu ancak, bunu değerlendiremediklerini ifade ederek, "Herkese şans veriliyor. Bu bir fırsattı. Birkaç oyuncuyu çok görmek istedim. Özellikle genç oyunculara şans verildi. Bu şans çok olmaz artık, çünkü kupaya devam etmiyoruz. Özellikle genç oyuncuların bu şansları iyi kullanması gerekiyor. Rakip bizden daha iyiydi, onları tebrik etmek lazım. Kupada inşallah başarılı olurlar" şeklinde konuştu.