"Bu oyuncu grubuna final oynamak yakışır"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak istediklerini söyledi.

Celtic'le 1-1 berabere kalarak ikinci tura çıktıkları maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Mehmet, yarıştıkları bütün kulvarlarda hedeflerinin final oynamak olduğunu aktararak, şöyle konuştu:

"Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Haftalar ilerledikçe oyunumuzu geliştiriyoruz. 6-7 maçtır çok iyi oynuyoruz. Bu oyuncu grubuna final oynamak yakışır. Bütün kulvarda final oynamak istiyoruz ve bunu yapabilecek kalitedeyiz. Tüm kupaları almak istiyoruz."

Celtic karşısında çok iyi mücadele ettiklerini anlatan sarı-lacivertli futbolcu, "Oyuna iyi başladık ve golü bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra oyun kalitemiz biraz düştü. Skoru da korumaya çalıştık. Önemli olan turu geçmekti ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. Güzel bir beraberlik oldu bizim için" diyerek sözlerini tamamladı.

Nadir Çiftçi: "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum"
Celtic'in Türk futbolcusu Nadir Çiftçi, Fenerbahçe'yi tur atladığı için tebrik etti.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde daha ilerilere gitmesi gerektiğini dile getiren Nadir, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Biz takım olarak her şeyimizi sahaya koyduk. İnşallah Fenerbahçe Avrupa'da en ileriye gider. Türk futbolu için faydalı olur" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nda forma giymek istediğini belirten Nadir, "Benim için gurur verici olur. Kim oynamak istemez ki milli takımda? Milli takımımız için ter dökmek istiyorum. Fatih Terim hocamız, Celtic'e transferimden sonra bana başarılar diledi. Onun dışında bir görüşmem olmadı. Sahada performansım iyi olursa, milli takıma giderim. Bana bağlı" ifadelerini kullandı.