"Bu ligden çıkarız"

"Bu ligden çıkarız"
PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, "Kalan maçlarda yeterli puanı alarak, ligi 1. veya 2. sırada tamamlayıp çıkarız. Hedefimiz bu" dedi.

Vural, Macit Özcan Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta karşılaştıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un beklediklerinden daha iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

Vural, iki takımın da maçta etkili olduğunu belirterek, "Yine de 1 puan aldık. Alınan 1 puan küçümsenmemeli, iyi görmeliyiz. Ligde iyi gidiyoruz" diye konuştu.

Ligde üst sıraları kovalayan takımların birçoğunun puan kaybettiğini ifade eden Vural, "Bu durum, bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzon maçının önemini arttırıyor. Kazanmamız lazım çünkü bundan sonra çok önemli bir haftaya giriyoruz" dedi.

Vural, Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'i hak eden bir takım olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu ligde, 25 bin seyirci getirecek takım yok gibi. O yüzden geçen hafta alınan sonuca şu yüzden üzüldüm, imkanlarıyla, nüfusuyla, geçmişiyle, tarihiyle bu takımın yeri bura değil. Zaten geçen sene küme düşmesi, hakikaten camia için sürpriz olan bu takımın layık olduğu yerlere dönmesi için bu tür şanssızlıkları yaşamamalıyız. Kalan maçlarda yeterli puanı alarak, ligi 1. veya 2. sırada tamamlayıp çıkarız. Hedefimiz bu. Ama hayatın bir gerçeği de var. Hedefin olmadığını varsayalım, B planımız ise yukarılarda olalım ki play-off için avantaj kullanma imkanı olsun. Bu senenin bizim için dönemeç olduğunun hepimiz farkındayız. Böyle bir başarıya acil ihtiyacımız var."