"Bu işe hazırız"

"Bu işe hazırız"
TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da göreve yeni başlayan teknik direktör Koray Palaz, "Buradaki potansiyelin, buradaki kalitenin farkındayız, ben ve teknik ekibim bu işe hazırız. İnşallah hedeflediğimiz noktalara geleceğiz." dedi.

Palaz, Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri'nde antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ekibine inandığını dile getiren Palaz, "Başkan ve yönetim kuruluyla yaptığımız toplantılarda birkaç takviye ile takımı farklı bir yerlere götürebileceğimizi planladık, konuştuk. Yönetim de yavaş yavaş gerçekleştiriyor, bu işler kolay olmuyor." diye konuştu.

Manisaspor'un hedefinin belli olduğunu ve başarıya giden yolun çizilmesi gerektiğini aktaran Koray Palaz, şunları söyledi:

"Manisaspor'un hedefi üst sıralar olacaktır. Bir üstteki grubu zorlamak için elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Buradaki potansiyelin, buradaki kalitenin farkındayız, ben ve teknik ekibim bu işe hazırız. İnşallah hedeflediğimiz noktalara geleceğiz."

Palaz, takımın kendisinden önce yoğun bir kamp süreci geçirdiğini ve milli maçlar nedeniyle verilen arada yine yoğun çalışma süreci geçireceğini belirtti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Palaz, son transferlerden bilgisini olduğunu kaydederek "Enoroma iyi bir oyuncudur. Ekonomik şartları da göz önünde bulundurursak, takıma kazandırmak kolay bir süreç olmayabilir. Doğru transfer doğru zamanda yapılmalı. Enoroma'yı hazırladıktan, istediğimiz seviyeye getirdikten sonra diğer oyuncularla takıma çok katkısı olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.