"Bu iş bitti diye bakamayız"

"Bu iş bitti diye bakamayız"
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda teknik ağırlıklı çalışma yapıldı.

Yaklaşık 2 saat süren idmana, sakatlığı bulunan Emre Güngör katılmadı, Traore, Kuca, Aykut Özer ve Emre Özkan ise takımdan ayrı çalıştı.

Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor maçı sonrası yatığı tek antrenmanın ardından, 16 Mayıs Cumartesi günü Balıkesirspor ile deplasmanda yapacağı maç için yola çıktı. Manisa'nın Akhisar ilçesinde kampa girecek kırmızı-mavili kafile, maç günü Balıkesir'e geçecek.

"Her maçımızı ciddiye almamız lazım"


Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 31. haftasında Çaykur Rizespor'un deplasmanda Gaziantepspor'u yenmesiyle, ligde kalma adına işlerinin biraz daha zorlaştığını söyledi.

Kalan 3 maçlarını kazanmak zorunda olduklarını belirten Vural, "Çaykur Rizespor'un 2 maç kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim ikili averajımız daha iyi. Bu olasılık var. Bu iş artık rakibimizin maçlarını kaybetmesi bizim de kazanmamız haline geldi. Her maçımızı ciddiye almamız lazım. Artık bu iş bitti diye bakamayız. Balıkesirspor maçı bu açıdan bizim için çok büyük önem taşıyor. Onlar da hala matematiksel bir şanslarının olduğunu biliyorlar. O yüzden matematiksel bu iş bittiğinde herkes teslim olacak. Ligin sonuna kadar herkes bu umut içerisinde son maçlarını oynayacak" diye konuştu.