Bu ikiliyi iyi izleyin!

Video yükleniyor...

Fatih Terim ve kurmayları yönetiminde A Milli Futbol Takımımız 2008’de yakalanan başarıyı bir kez daha yaşatmak için Avrupa sahnesine çıkıyor.

Her milli maç öncesinde kadroda kendilerine yer bulan genç isimler, ayyıldızlı forma ile buluşma fırsatı yakalıyorlar… Bu durum genç ve yetenekli futbolcularımıza, lig maçları için çok farklı bir motivasyon katıyor. Biliyorlar ki, mücadele edip sahada savaştıkları sürece milli takımın kapıları onlara açılacak, kırmızı forma şansları kendi ellerinde...

Çek Cumhuriyeti ve Letonya karşılaşmaları öncesinde milli takıma davet edilen iki isim, bu gelişmenin en yeni örnekleri..

Sivasspor’lu Ümit Kurt, 23 yaşında ama ligimizin deneyimli gençlerinden biri… Süper Lig’de oynadığı ilk maçında yalnızca 11 dakika sahada kalmasına rağmen kariyerinin ilk golünü şık bir vuruşla kaydeden Ümit, futbolculuk kariyerindeki hedefi sorulduğunda, “önce milli takım sonra İspanya ligi” cevabı veriyordu.

Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarının kadrosuna seçilerek ilk amacını gerçeğe dönüştürdü. Şimdi sırada ayyıldızlı kadroya tutunmak ve İspanya hayalini kovalamak kaldı..

Milli takımımızın kadrosundaki bir diğer yeni isim, Akhisar Belediyespor’dan Güray Vural… İlk kez 2007-2008 sezonunda Denizlispor formasıyla Süper Lig’deki başlangıcını yaptı. İlk sezonunda 3 gol bularak dikkatleri çekmişti. 2012-2013 sezonunun açılış karşılaşmasında, altyapısında futbola başladığı Eskişehirspor’a karşı Akhisar Belediyespor formasıyla kaydettiği gol, sezonun ilk golü olarak yazılmıştı.

Açılış gollerini seven Güray Vural, milli takımda da siftah yapabilirse, kendine çok özel bir hikaye yazma fırsatı yakalayacak…

Hayallerini ayyıldızlı formanın süslediği, milli takım hedefiyle ter döken bu genç isimler, milli takımızın geleceği.. Bizler de bu görkemli eserin yaratılışını, an be an izliyoruz...