"Bu hedef için çok uğraştık"

"Bu hedef için çok uğraştık"
Bursaspor takımının kaptanı Ozan İpek, Ziraat Türkiye Kupası finalini kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koyacaklarını belirtirken, bu hedef için çok uğraştıklarını söyledi.

"Sezon başından beri bu hedef için çok uğraştık. Hocamız ve şehrimiz bunu çok istedi. Biz de bunu çok istedik. Çünkü final buradaydı" diyen Ozan, şunları kaydetti:

"Tabii ki yeni stadımızda oynamak isterdik ama yetişmedi. Yine kendi stadımızda oynayacağız. Ligdeki son maç bizi biraz üzdü ama yine de ligde futbolumuz ile zevk verdik. Şenol hocamızla birlikte, yensek de yenilsek de zevk verdik. Yarınki maçı çok büyük bir takıma karşı oynayacağız. Biz de büyük bir takımız. Biz de şampiyonluk gördük. Biz de çok şey yaşadık, daha önceki ağabeylerimiz bu kupayı kazanmış. Yarın için de dileğimiz, halkımıza bu kupayı armağan etmek."

Bir gazetecinin "Final maçıyla ilgili takım içinde neler konuşuluyor?" sorusunu Ozan İpek, "Şenol hoca da biz de kupayı çok istiyoruz. Bizim tek hedefimiz burada finale çıkmaktı. Bunu başardık ama daha yarısını başardık tabii ki. Yarınki maç çok önemli. Şu an konuşacak hiçbir şey yok. Tek hedefimiz yarın o kupayı kaldıracak tarafın bizim olmamız" diye yanıtladı.

Teknik direktörler ve kaptanlar toplantıda kupayla basın mensuplarına poz verdi.