Digitürk'te futbol festivali!

Digitürk'te futbol festivali!
Digitürk'te bu hafta sonu da futbol festivali yaşanacak. Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra dünyanın göz kamaştırıcı liglerinde haftanın maçları bu ekranlarda olacak.
 
Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın perdesi, Cuma günü saat 21.15'te Lig TV'de açılacak. Gaziantepspor'un Beşiktaş'ı ağırlayacağı mücadele ile başlayacak hafta, Cumartesi günü oynanacak dört maçla devam edecek. 
Galatasaray'ın, Torku Konyaspor'a konuk olacağı mücadele saat 21.15'ten itibaren Lig Tv ekranlarında olacak. 

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta Pazar günü oynanacak dört maçla tamamlanacak. Pazar günü futbolseverler önce Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçı saat 19.00'da izleyecek, ardından da saat 21.15'te Fenerbahçe - Antalyaspor maçının heyecanını Lig Tv'de yaşayacak. Futbol tutkunları, 9 karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında yaşanan tüm gelişmeleri Lig Tv ve Lig Tv 2'den takip edecek.
 
2. haftasını yaşayacağımız İspanya La Liga'da oynanacak 10 maçın tamamı da Digitürk platformunda olacak. Haftanın öne çıkan karşılaşmaları Lig TV 3 ve 80. kanaldan izleyici ile buluşurken La Liga'da haftanın diğer mücadeleleri Digitürk Play uygulaması ile canlı takip edilebilecek. Barcelona ve Real Madrid, Cumartesi günü arka arkaya Lig TV 3 ekranında sahaya çıkacak. Katalanlar, saat 21.30'da Malaga'yı Camp Nou'da ağırladıktan sonra sahneyi  Real Madrid'e bırakacak. Rafael Benitez'in Eflatun Beyazlıları, 23.30'da Real Betis mücadelesi ile bu sezon ilk kez Santiago Bernabeu'ya ayak basacak.
 
Futbolun beşiği İngiltere Premier Lig'de 4. haftanın 5 karşılaşması Lig TV 3 ekranlarında olacak. Haftanın en dikkat çeken maçlarında önce Newcastle United, saat 14.45'te St. James Park'ta Arsenal'i konuk edecek. Saat 17'de ise Slaven Bilic'in West Ham United'ı, Anfield Road'da Liverpool'un konuğu olacak. Saatler 19.30'u gösterdiğinde ise Tottenham Hotspur, White Hart Lane'de Everton ile kozlarını paylaşacak. 
 
Fransa Lig 1'de 4. haftanın 4 karşılaşması Cuma'dan Pazar'a bu ekranlarda olacak. Cuma 21.30'da Lig TV 2 ekranlarında Guingamp, Marsilya'yı konuk edecek. Pazar saat 22'de ise haftanın maçında Monaco, 2. Louis Stadı'nda Paris St. Germain'i ağırlayacak. 
 
Bu haftadan itibaren İtalya liginin heyecanı da artık Lig Tv ekranlarında olacak. Serie A'nın ikinci haftasında üç maç, canlı yayınlanacak. Cumartesi günü oynanacak Milan - Empoli maçı saat 21.45'ten itibaren 80. no'lu kanaldan izleyiciyle buluşacak. Pazar günü ise İtalya Ligi dev bir maça sahne olacak. Şampiyonluğun iki güçlü adayı Roma ile Juventus, başkentte kozlarını paylaşacak. Bu mücadele saat 19.00'dan itibaren Lig Tv 3 ekranlarında olacak. İtalya'da pazar günü ekranlara gelecek diğer maçta Napoli ve Sampdoria, üç puan mücadelesi verecek. San Paolo Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve 397. kanaldan izleyiciyle buluşacak. 
 
Cumartesi gününü Pazara bağlayan gece, spor severler uykusuz kalacak... Gece 00.30'da Brezilya Serie A'nın iki köklü takımı Vasco Da Gama ve Flumunense Lig TV 2'de Estádio São Januário'da "Samba" için çimlere çıkacak. Pazar sabahı 05'te ise Premier Boxing Champions, Los Angeles'tan canlı yayınla Lig TV 3'te olacak.