Bu buluşma diğerlerinden çok farklıydı!

Video yükleniyor...

Türkiye Beşiktaş’ın genç forveti Cenk Tosun’u konuşuyor..Sezona attığı goller ve ve yüksek formuyla fırtına gibi giren Cenk Tosun Beşiktaş taraftarının yeni kahramanı...

Futbol topuyla sadece 3.5 yaşındayken tanışan Cenk Tosun o günden bu yana hiç durmaksızın top peşinde koşturuyor..Bugünkü üstün performansını Almanya’da aldığı alt yapı eğitimine ve tabii ki ona her türlü imkanı sağlayan ailesine borçlu ve Cenk Tosun başarının anahtarının ne olduğunu çok iyi biliyor..

Bir zamanlar ilham aldığı oyuncuların ayak izlerini takip ederken gelecek nesillere örnek olmayı da ihmal etmiyor...

Beşiktaş’ın ileri ucundaki genç kahraman, Beşiktaş altyapısındaki minik futbolcu adaylarının da idolü…

Bir gün Beşiktaş forması ile rakiplere atacakları gollerle takımlarına zaferler kazandırma hayalleri ile altyapı antrenmanlarında ter döken minik Beşiktaşlı futbolcular, cumartesi sabahı Ataşehir Futbol

Okulunda Cenk Abilerini karşılarında görünce sevinçten havalara uçtular.

Beşiktaş altyapısındaki çocuklarla buluşmak, Cenk Tosun’u da geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarttı.

Beşiktaşlı minikler Cenk Tosun ile bir hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etmek için birbirleri ile yarışıyorlardı, Cenk ise hiçbirini kırmıyor, her defasında kameralara güleryüzüyle poz veriyordu.

Cenk Tosun, düzenli yaşamı, bu oyuna sahadaki katkıları, takımına duyduğu sevgi ve bağlılıkla, kendisinden sonraki nesillerin kahramanı olma yolunda..

Formasını giyip sahaya her adım atışında, hafta sonunda bir arada vakit geçirdiği bu çocukların kendisini nasıl dikkatle izlediklerinin de çok farkında..

Cenk Tosun’un bir cumartesi sabahı, antrenmana giderken birkaç saatliğine uğradığı Ataşehir Beşiktaş Futbol Okulunun antrenmanı, hayallerini siyah-beyazlı formanın süslediği geleceğin futbolcularına heyecanlı bir buluşmadan fazlasını hediye etti.

Onlar artık daha fazla çalışacaklar, antrenmanlara daha büyük hevesle gidecekler. Bir kahramanın verebileceği en güzel şey, bu çocukların gözlerine onlara inanan bakışlarla bakmasıdır.
Cenk Tosun da işte bunu yaptı…