"Bu benim modelim"

"Bu benim modelim"
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Roma maçında yeni sezonda nasıl bir Fenerbahçe oluşacağına dair açıklamalar yaptı.

İtalyan ekibi karşısında 3-3 berabere kalan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Hem ofans, hem de defans yapacağız ama her zaman kontrollü oynayacağız” diye konuştu.

Kartal, Fenerbahçe’nin sisteminin, daha önce çalıştığı Kocaman ve Yanal’ın bir sentezi mi olacağı sorusuna ise, farklı ve kendine özgü bir sistem kuracağını söyledi.

Kartal, “Tüm dünyayı takip ediyorum. 18-19 yıllık antrenörüm. Modern futbol için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Futbolcularım benim ne istediğimi anladı. Kendi sistemimizi kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

Roma maçı sonrası yapılan övgü dolu yorumlar için konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Daha tam olarak hazır değiliz. Yavaş yavaş daha iyiye gidiyoruz. Bu daha başlangıç. Takımın fizik gücü düşük. Zamanla daha iyi olacak” dedi.

Ersun Yanal döneminde izinleri kalkan futbolcular, Kartal dönemi ile birlikte rutin izinlerine kavuştular. Sarı lacivertli futbolcular Roma maçının ardından gece geç saatlerde İstanbul’a döndü. Günü izinli geçiren sarı-lacivertliler Süper Kupa maçına bu akşam yapacakları tek antrenmanla ile devam edecek.

Kaynak: Milliyet