Bruma'dan Hamzaoğlu'na özel teşekkür!

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Armindo Bruma, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kendisine verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirmek istediğini söyledi.

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan Portekizli futbolcu, Hamzaoğlu'nun kendisine maçlarda görev vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Gösterdiğim olumlu performans için öncelikle hocamıza teşekkür etmem lazım. Hem ligde hem de kupada bana şans verdiği için Hamza hocamıza teşekkür ediyorum.  Bir futbolcunun güveni oynayarak yerine gelir. Ben de yapabileceklerimi biliyorum. Oynadıkça, bunları elimden geldiğince yapacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli zamanında fazla forma şansı bulamayan Bruma, "Bir oyuncu oynadığı, takıma girdiği zaman daha mutlu oluyor. Oynamadığınız zaman yüzünüz ister istemez düşebiliyor. Moral olarak düşebiliyorsunuz. Hamza hocama bana bu şansı verdiği için teşekkür ediyorum. Yüzünü kara çıkarmamaya çalışıyorum. Camiamızın yüzünü kara çıkarmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Portekizli futbolcu, son vuruşlarda kendisini geliştirmeye çalıştığını anlatarak, "İlk geldiğim zamana göre bu konuda olumlu bir gelişme var. Antrenmanlardan sonra bunlara çalışmaya gayret gösteriyorum. Bu konuda kendimi ilerletiyorum. Oynadıkça bunları geliştirmek daha önemli. Hem antrenmanlarda hem de oynadıkça bu yönümü geliştireceğimi düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Hamza hoca doğru bir tercih"
Armindo Bruma, Prandelli yönetiminde istenilen performansı sergileyemeyen Galatasaray'ın Hamzaoğlu geldikten sonra çıkışa geçmesiyle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:

"Her teknik direktörün çalışma stili farklı. Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesiyle daha neşeli antrenmanlar yapıyoruz. Çünkü başarı için takım ruhu çok önemlidir. Hamza hocamızın çok doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Onun gelmesiyle beraber o ruhun geri geldiğini görüyoruz. Sonuçlar da maçları kazanmak da bunlarla bağlantılı. Galibiyetler geldiği sürece takımın havası yerine geliyor."

Portekizli futbolcu, kendisine gelen herhangi bir transfer teklifi olmadığını anlatarak, "Hakkımda çıkan haberlerin yalan olduğunu söyleyebilirim. Futbol oynadığınız zaman takım değiştirmeyi düşünmüyorsunuz. Önemli olan oynamak. Galatasaray'a geldiğimden beri hiç ayrılmayı düşünmedim. Burada çok mutluyum" diye konuştu.