Bozbağ güven tazeledi

Bozbağ güven tazeledi
Giresunspor'da Mustafa Bozbağ, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen ve divan başkanlığını Osman Öden'in yaptığı olağan genel kurul toplantısına, 362 üyenin 80'i katıldı. Toplantıda, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ile Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da yer aldı.

Seçime, mevcut başkan Mustafa Bozbağ başkanlığındaki tek listeyle gidildi. Yapılan oylama sonrası Bozbağ, yeniden başkanlığa getirildi.

Mustafa Bozbağ başkanlığındaki Giresunspor Kulübünün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Hasan Ali Tütüncü, Reşat Bahat, Metin Koç, Hüseyin Taşkın, Veli Sarıkamış, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hasan Usta, Selim Özyurt, Bahattin Kurt, Nahid Ramazan Yamak, Ercan Pamuk, Mehmet Salih Kazancıoğlu, Ali Sacit Eren, Atakan Ayvaz.

Bozbağ, olağan genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, 4 yıldır başkanlık görevini sürdürdüğünü, gelecek 3 yıl için daha yetki aldığını söyledi.

Gelecek sezon için 19 milyon liralık bütçe oluşturduklarını ve hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu kaydeden Bozbağ, "Bundan sonra zorlu bir süreç bizi bekliyor. İnşallah yeni dönemde, geçmişte yaptığımız mücadeleye devam edeceğiz. Gelecek sezon Süper Lig'e yükselerek inşallah bu memleketin insanlarını sokağa dökeriz." diye konuştu.