"Böyle bir atmosfer NBA'de imkansız"

"Böyle bir atmosfer NBA'de imkansız"
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselme başarısı gösteren Fenerbahçe'nin Nijerya asıllı ABD'li pivotu Ekpe Udoh, sarı-lacivertli takımın taraftarları hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Udoh, Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirilen röportajda, "#EkpeCevaplıyor" etiketine gelen soruları cevapladı.

Ülker Sports Arena'da sarı-lacivertli taraftarların oluşturduğu atmosferden övgüyle bahseden Udoh, "Dünyanın en iyi taraftarına sahibiz. Böyle bir atmosfer Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) imkansız. Çok çılgın bir atmosfer olduğunu duymuştum fakat burada beklediğimden daha fazlasıyla karşılaştım." ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi çeyrek final play-off serisinde Real Madrid ile oynadıkları ikinci ve üçüncü maçı unutamadığını aktaran 28 yaşındaki basketbolcu, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerine ve basketbol maçlarına ilgi göstermesinden dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Futbol takımıyla ilgili gelen soruları da cevaplayan Udoh, Volkan Şen ve Robin van Persie'nin performansını beğendiğini belirtti.