Böyle açık arttırma görülmedi!

Video yükleniyor...

Küçük bir taraftar adayının hangi takımı seçeceği, aile içerisindeki en önemli konulardan biridir. Hele ki ailede farklı takımlar tutan büyükler, çocuğu kendi saflarına çekmek istiyorlarsa...

Babalar, amcalar, abilerin aldıkları forma ve toplar, götürdükleri maçlar, küçük taraftar adayının aklını çelmek için türlü türlü hediyeler devreye girer ve çocuk sonunda takımlardan birini seçer. Bu öyle bir seçimdir ki, ömür boyu karşılıksız bir sevgiyle kurulacak sonsuz bir bağlılık olacaktır.

İngiltere’de ise bir ailenin minik oğlunun takım seçimi, açık arttırmaya çıkartıldı. İngiltere’de Manchester’da yaşayan Ian Charters, 7 aylık oğlu Eddie’nin hangi takımı seçeceğini, internet üzerinden açık arttırmaya çıkardı. United’lılarla City’liler, hangisi daha çok para verirse, Eddie, o takımın taraftarı olacak.

İlk bakışta açıkgözlü bir davranış gibi görünse de, işin aslı öyle değil. Açık arttırmadan gelen para, ailenin premetüre ve hasta doğan Eddie’nin uzun süren tedavisi sürecinde tanıştığı, benzer durumdaki bebeklere yardım eli uzatan Bliss adındaki bir vakfa gidecek.
 
Eddie’nin takımını, taraftarlar belirleyecek. City ya da United’lı olarak büyütülecek olan Eddie, ömrü boyunca, o forma sayesinde kendisi gibi hasta çocuklara destek verildiğini bildiğinden, formasını her zaman gururla giyecek.