Bombayı patlatma sırası Beşiktaş'ta!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Chelsea'nin Fransız forveti Loic Remy için İngiliz devi ile pazarlık halinde.
 
28 yaşındaki futbolcuya Siyah Beyazlı formayı giydirmek için yoğun mesai harcayan Başkan Fikret Orman, Chelsea'nin bonservis konusunda indirim yapmasını bekliyor. 
 
İngiliz kulübünün, görüşmelerde Demba Ba'nın satışından kar elde eden Beşiktaş'a, Remy'nin ileride başka bir takıma satılması durumunda satıştan pay alma şartı koyduğu öne sürüldü. 
 
Öte yandan stoper konusunda da temaslarını sıklaştıran Beşiktaş, Dinamo Moskova'dan Douglas ve Brezilyalı Rhodolfo'nun yanı sıra geçtiğimiz sezon Malaga forması giyen Sergio Sanchez'i de gündemine aldı.
 
29 yaşındaki İspanyol oyuncunun bonservisinin elinde olması, Beşiktaş'ın bu transferde elini güçlendirirken Sanchez'in hem stoper hem de sağ bekte görev yapabilmesi, bu oyuncuya olan ilgili artırdı...
 
Teknik direktör Şenol güneş'in başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede savunmaya verdiği önemi anlattığı ve bu mevkiiye yapılacak transferlerin büyük bir titizlikle incelenmesi gerektiğini ilettiği belirtildi. 
 
Yeni sezon hazırlıkların Almanya'nın Marienfeld kasabasında sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş futbolcularına taktik ağırlıklı antrenmanlar yaptırıyor. 
 
Antrenmanları sık sık yarıda keserek futbolcularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adamın, takımından hata yapmaktan korkmamalarını istediği ve "Gereksiz ve anlamsız paslar atmayın. Arkadaşınıza inanarak pas atın. Hata yapmaktan korkmayın. Sürekli olumlu oynayın ve takıma katkı sağlamaya çalışın. Böylelikle daha rahat sonuca gideriz" dediği gözlendi.
 
Beşiktaş Almanya'da yapacağı ilk etap kampında hazırlık maçı yapmayacak. Avusturya'da yapılacak ikinci etap kampında ise 5 hazırlık maçına çıkılacak. Avusturya'nın Strum Graz, Fransa'nın Nice ve Lille takımlarıyla yapılacak hazırlık maçları kesinleşti. Diğer 2 maç için ise görüşmeler sürüyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş