"Bomba gibi döneceğiz"

Video yükleniyor...

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip bomba gibi geri döneceklerini söyledi. 

İlk 3 hafta sonunda 9 puana ulaşmayı arzuladıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirten Gürcü teknik adam, "Bazen her şey istediğimiz gibi gitmiyor. Bunun için de eksiklerinizi ve yanlışlarınızı gözden geçirmeniz lazım." dedi. 

Topun sürekli kendilerinde kalmasını istediğini, bunun için de oyuncularının sahada mücadele etmeleri gerektiğinin de altını çizen Shota Arveladze, "Bunu yaptığınızda oyunu istediğimiz gibi yönlendirip, rakibi hataya zorlayabilirsiniz. Oyuncularıma bu düşünceyi sürekli aşılamaya çalışıyorum. Ama bazı yerlerde eksiklerimiz oluyor. Bunun için de hem skor üretme noktasında hem de sonuca gitme noktasında sıkıntılar yaşayabiliyoruz." şeklinde konuştu. 
 
Göreve geldiği günden itibaren taraftar desteğinin kendileri açısından ne kadar önemli olduğuna da vurgu yapan Gürcü teknik adam, "Daha önce de Avni Aker'deki maçlarda taraftarlarımızın desteğinin ne kadar önemli olduğunu söylemiştim. Büyük hedefler peşinde koşacaksak, bunu hep birlikte yapacağız. Belki Akhisar Belediyespor maçına ceza nedeniyle hiç gelmeyen taraftarlarımız geldi. İnşallah birleşip gelecek maçlarda daha heyecanlı atmosfer oluşturacaklar." cümlelerini kullandı. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor