Boluspor'da transfer

Boluspor'da transfer
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Hollanda 2. Ligi'nde mücadele eden RKC Waalwijk'te forma giyen forvet oyuncusu İsmail Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, İsmail Yıldırım'ı daha önceden izlediklerini söyledi.

Hollanda 2. Lig takımlarından RKC Waalwijk'te oynayan İsmail Yıldırım'ın 26 yaşında olduğunu belirten Çarıkçı, "Boluspor'un değer ve para kazanacağı, Süper Lig'de de oynayabilecek bir sporcu kardeşimiz. Boluspor da inşallah İsmail Yıldırım ile Türk futbolu adına bir adım atar. Bu transfer Bolumuza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Anlaşma öncesi kulüp başkanı ve teknik direktör ile görüşme yaptığı kaydeden İsmail Yıldırım ise "Boluspor yönetiminin 3 yıllık bir projesinin olduğunu söylediler. 'Hedefimiz, 3 sene içerisinde Süper Lig'e çıkmak' dediler. Bu projede beni de düşünmeleri ayriyeten gurur verici bir durum." diye konuştu.

Forvet oyuncusu, yönetimin kendisine çok güvendiğini ifade ederek, "Ben de güvenlerini boşa çıkartmayacağım inşallah. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Buraya gelmek için çok çalıştım. Babam hep söylerdi; 'Bir yere gelmek zor, orada kalıcı olmak daha zor' diye. Kalıcı olabilmek için çok çalışacağım. İnşallah hayırlı bir sezon geçirir, iyi yerlere geliriz." ifadesini kullandı.