Bölükbaşı'ndan transfer açıklaması

Bölükbaşı'ndan transfer açıklaması
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Transferi kamp döneminde tamamlamayıp, Bursa'ya ideal kadromuzla dönmeyi planlıyoruz" dedi.

Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, güçlü bir kadro oluşturmak için yoğun bir çaba içinde olduklarını, teknik heyetin raporu doğrultusunda bazı oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarında Bursa'daki ilk etabın tamamladığını, takımın yarın ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'ya gideceğini belirten Recep Bölükbaşı, iyi bir kamp dönemi geçirip hazır hale geleceklerine inandığını vurguladı.

Bölükbaşı, kadroya kaliteli oyuncular dahil ettiklerini ifade ederek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Temasta olduğumuz, kadromuza katmak istediğimiz oyuncular var. Transferi kamp döneminde tamamlayıp, Bursa'ya ideal kadromuzla dönmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray ile 8 Temmuz Cumartesi günü Ankara Osmanlı Stadı'nda, TFF Süper Kupa maçında karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Bölükbaşı, maçı kazanarak sezona kupa ile başlamak istediklerini sözlerine ekledi.