Bolu'da Karabük fırtınası

Bolu'da Karabük fırtınası
 Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Birinci etap kamp çalışmalarını Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de sürdüren kırmızı-mavili ekip çalışmalarına günde çift idman yaparak devam ediyor.

Teknik direktör İgor Tudor yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarında ağırlıklı olarak kondisyon ve kuvvet çalışması yapan Karabük ekibi, bunun yanı sıra pas ve 5'e 2 top çalışması yapıyor.

Akşam antrenmanına koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-mavili ekip daha da sonra pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise 5'e 2 top çalışması yapan Karabük ekibi antrenmanı soğuma hareketleri ile tamamladı.

Antrenmanın ardından açıklama yapan teknik direktör İgor Tudor, Karabükspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Oyuncu arkadaşlarım arasında çok güzel bir atmosfer var. Gerçekten bir aile kulübü. Kulübün imkanları güzel. Çok güzel de bir takımımız var." dedi.

Tudor, Türkiye ligini tanıyan bir teknik direktör olduğunu ifade ederek, "Avrupa'nın en önemli ve güçlü liglerinden bir tanesi. Önceden bildiğimiz bir lig. Çoğu takımda kaliteli oyuncular var ve güçlü takımlar yer alıyor. Her takım birbirini yenecek güçte." diye konuştu.

Analiz ve çalışmalarının ligin düzeyine göre yapılacağını da kaydeden Tudor, "Lige çok iyi hazırlanacağız. Burada tek bir amaç için bulunuyorum; takımı başarılı bir noktaya çıkarmak. Elimizden geleni yapacağız ve bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarın karşısında çok iyi futbol oynayan bir Karabükspor olacak." diyerek sözlerini tamamladı.