"Bize bir galibiyet lazım"

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına sakat ve milli takım oyuncularından yoksun bir şekilde başladı. 

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in oyuncuların izinli olduğu günlerde tesislerinde kalarak lige iyi bir başlangıç yapan Mersin İdman Yurdu'nun maçlarını izlediği öğrenildi. 

Bordo-mavili ekipte elmacık kemiğinden ameliyat olan Avraam Papadopoulos ile sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem oluşan Kevin Constant hafta sonu takımdaki yerlerini alamayacak. Constant'ın sahalardan ne kadar uzak kalacağının çekilecek MR sonrası netlik kazanacağı belirtildi. 

Lige üst üste aldığı 4 beraberliklerle başlayan ardından da Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığı farklı mağlubiyet sonrası kadro seçimi eleştirilen Halilhodziç'in maç sonrası yaptığı açıklamalar da ses getirmişti. "Bize 1 galibiyet lazım" diyen Boşnak teknik adamın, Mersin İdman Yurdu maçı öncesi sakatlık sorunlarıyla boğuşurken hafta sonu kuracağı kadro da merakla bekleniyor. 

Onur'un yaşadığı sakatlık sonrası kaleyi devralan ve ilk maçında 3 gol yiyen Fatih'e, Onur'dan destek geldi. Kardemir Karabükspor maçı sonrası Fatih'i telefonla arayan Onur'un, "Moralini bozma, sen iyi bir kalecisin ve benim yokluğumu hissettirmeyeceksin. Eleştirilere kulak asma" dediği öğrenildi. 

Öte yandan Trabzonspor'da geçen yıl çok konuşulan gol sorunu bu yıl yapılan flaş transferlere rağmen çözülemedi. Geçtiğimiz yıl forvet hattında Henrique, Adrian ve Emre Güral gibi isimleri barındıran bordo mavililer, bu sezon yeni isimleri kadrosuna katmasına rağmen sorunu çözemedi. Yatabare ve Deniz Yılmaz golle tanışamazken Cardozo ligde sadece 1 gol atabildi.