"Biz G.Sarayız, derbide kendimizi ezdirmeyiz"

"Biz G.Sarayız, derbide kendimizi ezdirmeyiz"
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 76-71 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, özellikle son periyotta takımının sahaya müthiş bir karakter koyduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, maça hiç hazırlanamadıklarını, hasta ve sakat oyuncuları olduğunu ve oyuncularından bazılarını kullanmayı düşünmediklerini dile getirerek, "Sonuçta ne koşulda olursa olsun biz Galatasarayız. Özellikle bir derbi maçında kendimizi ezdirmeyiz. Beşiktaş Sompo Japan'ın 8-9 sayılık üstünlüğünden sonra Lasme'ye çalınan hücum faul ve yine Lasme'ye yapılıp da verilmeyen faullerle bir anda maça motive olduk. Son periyotta iyi savunma yaptık ve topu iyi dolaştırdık. Önemli bir galibiyet elde ettik. Beşiktaş Sompo Japan iyi bir takım ama biz daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik." diye konuştu.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise kendileri için önemli bir karşılaşma oynadıklarını ve yorgun olmalarına rağmen iyi mücadele ederek kazandıklarını kaydetti.