Bilic'ten oyunculara teşekkür

Video yükleniyor...

Fenerbahçe karşısında sezonun son büyük derbisinden beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, takımının sahada sergilediği oyun ile alınan 1 puandan memnun olduğunu söyledi.
 
Hırvat teknik adam; maçın ardından soyunma odasında futbolcularıyla yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı.
 
Biliç, futbolcularına, Motta ve İsmail Köybaşı'nın kırmızı kart görmeleri sonucu maçı 9 kişi bitirmelerine rağmen sergiledikleri mücadele için teşekkür etti.
 
Siyah beyazlı takımın teknik patronu, "Sahada eksik kalmamıza rağmen elinizden gelen mücadeleyi gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sonuçta alınan beraberlikle 2 puan kaybımız var ama sizlerin eksik kalmamıza rağmen sergilediğiniz performanstan ve mücadele arzunuzdan mutlu oldum" dedi.
 
Futbolcularından artık önlerinde kalan 4 maça motive olmalarını isteyen Biliç'in "Zorlu mücadeleden daha iyi bir sonuç ve avantajla da çıkabilirdik. Kazansak ligi ikinci bitirme yolunda avantaj yakalayabilirdik. Ancak yine de bu yolda öndeyiz. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma bileti için kalan 4 maçta da elinizden gelen en iyi performansı ortaya koyacağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandığı belirtildi.
 
Siyah beyazlı takımda 31. haftada oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları ise başladı. Çalışmaya tedavi olan Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Gökhan Töre ve sağ omzunda ağrısı olan Cenk Gönen katılmadı. Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok ve Filip Holosko bireysel çalışma yaptılar.
 
Beşiktaş'ta futbolcular salı gününü izinli geçirecek ve Sivasspor maçının hazırlıklarına Çarşamba günü saat 11:00 ve 17:00'de yapacağı antrenmanlarla devam edecek.