Biliç'ten derbiye farklı kadro

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinde savunmada değişikliğe gidiyor.  Son SAİ K. Erciyesspor maçında savunmada Ersan ve Pedro Franco'yu oynatan Hırvat teknik adam, Kolombiyalı futbolcuyu kesip yerine Sivok'u görevlendirecek.

Franco'nun bu karşılaşması grafiğinden memnun kalmayan Biliç'in aynı zamanda Sivok'un hava hakimiyetinden de yararlanmak istediği belirtildi Ersan'ın da Emenike'ye sürekli yakın oynaması gerektiğini söyleyen Bilic, Nijerya golcüye boş alan bırakmamaları gerektiğini söyledi

Caner ve Gökhan'ın devamlı atak bindirmeleri yaptığının altını çizen Bilic, Olcay ve Kerim Frei'den savunma ve hücumu aynı oranda katkı yapmalarıni istedi. Hırvat teknik adam ayrıca son maç sonrası çok eleştirilen Necip'i derbide yine sahaya sürecek Bu futbolcuyu savunmanın sağında gorevlendirecek olan Bilic, ters kademeye girmesi ve alanınını boşaltmaması konusunda Necip'i uyardı. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını bugün sağnak yağış altında yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. antrenmana serdar dışında herkes katıldı.

Bu arada Cenk Tosun ve Atiba Hutchinson tulüp televizyonuna oynayacakları Fenerbahçe derbisini kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Cenk Tosun, "Sakat arkadaşlarımız aramıza katıldı. İdmanlar güzel gidiyor. Kayseri Erciyesspor maçında kaybettiğimiz puanları derbide telafi edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe maçını dört gözle beklediklerine değinen Atiba Hutchinson da "Heyecan içindeyiz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp üç puan almayı ümit ediyoruz" diye konuştu.