Biliç'ten 5 talimat!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper lig lideri Beşiktaş, gözünü perşembe günü Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Partizan ile oynayacağı Avrupa Ligi C Grubu maçına çevirdi.

Siyah beyazlıların teknik direktörü Slaven Biliç, futbolcularına Partizan'ın özelliklerini anlatıp onları taktiksel ve mental anlamda maça en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Partizan'ın grupta henüz galibiyet alamamış olmasının kendilerini yanıltmaması gerektiğini belirten Biliç, Sırbistan temsilcisinin ülkesi liginde 8 maçta 8 galibiyetlik bir performansı olduğuna ve 24 gol atıp sadece 5 gol yediğine dikkat çekti. Hırvat teknik adam "Rakip konusunda çok dikkatli olmalı ve savunmada konsantrasyonumuzu hiç bir zaman kaybetmemeliyiz. Sizlerden isteğim sakin oynamanız ama savunmadan hızlı çıkmanız. Oyuna ve rakibi iyi konsantre olur, hücumda da iyi organize olmamız gerekiyor" dedi.

Biliç, Partizan maçında kadroda da rotasyon yapmaya hazırlanıyor. Sakatlığı bulunan Serdar Kurtuluş'un yerine Necip Uysal'a görev vermeyi düşünen Hırvat çalıştırıcı Ersan Gülüm ve Kerim Frei'yi de dinlendirmeyi düşünüyor. Biliç'in, Ersan'ın yerine Pedro Franco'ya, Kerim'in yerine de Oğuzhan Özyakup'u sahaya sürmeyi planlıyor.

Siyah beyazlı takım yarın (bugün diye de okunsun) saat 10.55'de özel uçakla Belgrad'a gidecek ve son hazırlık çalışmasını saat 20'de maçın oynanacağı statta yapacak. Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç ile kaptan tolga Zengin de antrenman öncesi saat 19. 30'da basın toplantısı düzenleyecek.