Bilic'in yüzünü güldüren haber

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Pazartesi günü oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçı öncesi kadro yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Kasımpaşa'yı 5-1 ile geçen siyah beyazlı takımda fazla değisiklik yapmayı düşünmeyen teknik direktör Slaven Bilic'in cezası sona eren Gökhan Töre ve sakatlığı geçen Veli Kavlak'ı yedek soyundurup maçın gidişatına göre oyuna dahil edeceği öğrenildi.

Sadece kalede Günay ve Cenk Gönen'in yerlerini değiştirmeyi planlayan Hırvat teknik adamın, yardımcılarına "ilk 11'i henüz netleştirmedim ama kazanan takımı da bozmak çok mantıklı bir hareket olmaz "ifadesini kullandığı belirtildi.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Çalışmada yan top ve duran top üzerinde duran Slaven Bilic, oyuncularından sürekli Mustafa ve Demba Ba'ya orta yapmalarını istedi.

Bu arada İstanbul'da gerçekleştirilen Volkswagen Junior Masters 13 Yaş Altı Futbol Turnuvası'nda Beşiktaş şampiyon oldu. Beylerbeyi 75. yıl stadı'nda İstanbul bölgesinin en iyi 3 takımı Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ile Türkiye şampiyonu Altınordu mücadele etti. Finalde Altınordu'yu 1-0 yenen Beşiktaş, gelecek yıl Paris'teki Dünya Finalleri'nde Türkiye'yi temsil edecek. Maçları Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup da izledi. Miniklere moral verip destek olan Cenk ve Oğuzhan, şampiyonluk sonrası da kutladı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş