Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Bursaspor'a karşı alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanırken ikinci 45 dakikada oynanan futbol teknik direktör Bilic'i  memnun etti.

Bilic devre arasında oyuncularına, "Bundan daha kötü oynayamayız. Ben çok rahatım. İkinci yarı bu oyunun döneceğine eminim. Sahaya onurunuzu ve kalitenizi yansıtın, zaten galip geliriz. Rahat ve kendiniz gibi oynamanız bu maçı kazanmamız için yetecektir" dediği öğrenildi.

Sosa'nın oyuna girmesiyle maçı çeviren Siyah - Beyazlılar'da Biliç, maç sonunda ise oyuncularını tebrik etti... Hırvat teknik adam, "Harika bir mücadele ortaya koydunuz. Maçı hiç bıramadınız. İlk yarı iyi oynamadınız ancak 2. , 45 dakika beni fazlasıyla mutlu etti. Aynı futbolu 90 dakikaya yaymalıyız" ifadesini kullandı.
 
Sosa'nın oyuna girmesiyle birlikte ortaya koyduğu iyi futbol ve bir de asist yapması Bilic'i mutlu ederken Hırvat teknik adamın gelecek hafta oynanacak Eskişehirspor maçında Oğuzhan'ın yerine Sosa'yı sahaya süreceği belirtildi.

Beşiktaş, maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynaması halinde bilet satışı gerçekleştirememe ihtimali ortaya çıktı.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın kapasitesinin 17 bin 500 olması siyah beyazlı kulübün bilet satışında sıkıntı yaşamasına neden olabileceği belirtildi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda maç günleri deplasman taraftarına ayrılan yer ve güvenlik için boş bırakılan koltuklar sonucu kapasite 15 bine geriliyor. Beşiktaş bu sezon için şu ana kadar 13 bin kombine kart satışı gerçekleştirdi. Sponsorlara ayrılan 2 bin bilet ile 15 binlik kapasite dolmuş oluyor. Bu durumda siyah beyazlılar Başakşehir Stadı'nda oynayacakları maçlar için bilet satışı yapamayacak. Yönetimin teknik heyet ile görüştükten sonra bilet satışı konusunu da masaya yatırması ve maçları Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayıp oymama konusunda kararını vermesi bekleniyor.