Biliç'in aklı karıştı

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta sakatlıkları düzelen Veli Kavlak ve Cenk Gönen'in yanı sıra cezası sona eren Gökhan Töre'nin takıma dönecek olmaları, teknik direktör Slaven Biliç'i hem memnun ederken, kadro konusunda kafasını da karıştırdı.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 5-1 yenmesi ve oyuncuların tamamına yakınının iyi performans göstermesi Biliç'i mutlu ederken, Hırvat teknik adam Cenk Gönen, Veli Kavlak ve Gökhan Töre'ye takımda yer açmaya hazırlanıyor.

Jose Sosa'nın sağ kanatta iyi oynaması ve maçı 1 gol, 1 asistle tamamlaması, Mustafa Pektemek'in yine 1 gol, 1 asistle karşılaşmaya damga vurması nedeniyle eli kolu bağlanan Biliç'in son kararını pazar günü vereceği belirtildi.

Atiba Hutchinson ve Tolgay'in uyumu, oyuna sonradan dahil olup iyi performans gösteren Oğuzhan'ın da formda olması, veli'nin işini zorlaştırıyor.

Sakatlığı sona eren Cenk Gönen'in de antrenmanlarda son durumuna bakacak Biliç'in tecrübeli kalecinin ağrılarının nüksetmemesi halinde kaleyi ona emanet etmeyi planladığı öğrenildi.

Oyuncularıyla dünkü antrenman öncesi saha ortasında 5 dakika süren bir toplantı yapan Biliç'in "Kardemir Karabükspor son maçta kazandı ve umutlandı. Bu maçta herseylerini ortaya koyacaklar. Kaybedecek bir şeyleri kalmadı, bu nedenle akıllı, zeki ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsüyle sahada olmalıyız "ifadelerini kullandı.

Bu arada Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği ve amatör bağlamacıların oluşturduğu Sazdan Adam grubu, Beşiktaş'ın 112. kuruluş yıl dönümü kapsamında siyah beyazlı takımın Senegalli forveti Demba Ba için klip çekti. Cehennem Ağzı Mağaraları'ndaki çekimde, amatör bağlama ve tef çalan 112 kişilik grup, Müslüm Gürses tarafından seslendirilen "Hangimiz Sevmedik" şarkısını Demba Ba'ya uyarladı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş