Biliç'i sıkıntı bastı


Spor Toto Süper lig'de ikincilikle yeni sezonda Şampiyonlar ligi'ne doğrudan katılmanın hesaplarını yapan Beşiktaş'ta, Sivasspor maçı öncesi eksiklere 5 yeni futbolcunun daha eklenmesi teknik heyeti zor durumda bıraktı.

Lider Fenerbahçe ile oynadığı derbiden beraberlikle ayrılarak 1 puanla teselli bulan siyah beyazlı takım bu büyük buluşma sonrası 5 futbolcusundan daha yoksun kaldı.

Maçta kırmızı kart gördükleri için  Ramon Motta ile İsmail Köybaşı, sarı kart gördükleri için de Veli Kavlak ile Jermaine Jones cezalı duruma düştüler. Bunlara bir de sabaha karşı bir eğlence mekanında seken kurşunla yaralanan Gökhan Töre'nin eklendi.

Tomas Sivok, Filip Holosko ve Manuel Fernandes'in sakatlıkları nedeniyle daha önce sezonu kapaktıkları beşiktaş'ta Ersan Gülüm ile Ömer Şişmanoğlu'nun da sakatlıkları sürüyor.

Sivasspor maçı öncesi siyah beyazlı takımda 10 eksik bulunurken, teknik direktör Slaven Biliç, futbolcularının arkadaşlarının eksikliklerini hissettirmemek için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi.

Motta, İsmail, jones, veli ve gokhan tore'nin yokluğunda Biliç, kadroda zorunlu değişikliğe gitmek zorunda kalınca, serdar, necip, uğur ile mustafa'ya ilk 11 yolu göründü.
 
Atiba'yi orta alana cekecek olan bilic, savunmanın saginda serdar, motta ve ismail'in yoklugunda ise defansin solunda ugur'a görev verecek.

Jones'un cezasi nedeniyle forma giyemeyecegi sivasspor deplasmaninda orta alanda Necip'i, atiba ve oguzhan ile birlikte oynatmayi planlayan Hırvat teknik adam sağda mustafa solda olcay forvette ise almeida'yı oynatacak.

Kulübedede sikinti yasayacak olan bilic, frei ve  muhammed'i de ikinci yari gorevlendirecek

Günü izinli geçiren siyah beyazlı takım, sivasspor maçı hazırlıklarına çarşamba günü iki çalışma ile devam edecek.