Biliç tedbiri elden bırakmıyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis ile oynayacağı Avrupa Ligi C Grubu'ndaki 5. maç için özel uçakla Kalamata kentine oradan da karayoluyla Tripolis şehrine geçerek kampa girdi.

Tedavisi devam eden Tomas Sivok, Tolga Zengin ve Uğur Boral'ın yer almadığı siyah beyazlı takım, Asteras Tripolis maçının son hazırlıklarını yaparken, teknik direktör Slaven Biliç de futbolcularını maça en iyi şekilde motive etmek için uğraş veriyor.

Avrupa Ligi C Grubunda  topladığı 8 puanla İngiliz takımı tottenham ile birlikte zirveyi paylaşan Beşiktaş'a Yunanistan deplasmanında alacağı 1 puan bile, bitime 1 maç kala 2. tura çıkmayı garantilemesi için yetecek. Ancak teknik direktör Slaven Biliç tüm planlarını Asteras Tripolis karşısında galibiyet üzerine yapıyor.  

Asteras Tripolis'in bu sezon kendi evinde sadece Tottenham'a yenildiğine dikkat çeken Slaven Biliç, "O maçta çok iyi oynadılar ama birçok fırsattan yararlanamadılar. Hücuma hızlı çıkan tehlikeli bir takıma karşı oyanayacağız. Taraftarın da desteğini arkasına alarak golü bulmak için baskılı oynayacaklar. Rakibe fazla topla buluşma şansı vermemeliyiz" uyarısında bulundu.

Rakibin hızını kesmek için önlemler alan Hırvat teknik adam, Asteras Tripolis için belirlediği oyun şablonunu maçın gidişatına göre değiştirecek ve galibiyet üzerine çeşitli planlar uygulayacak.

Canlı skor

Puan durumu

Beşiktaş