Slaven Bilic iddialı

Video yükleniyor...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki eşleşmeleri değerlendirerek, "Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var" dedi.

Hırvat teknik direktör Bilic, BJK TV'ye yaptığı değerlendirmede, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Feyenoord'un büyük bir geleneğin temsilcisi olduğunu belirterek, ''Kağıt üzerinde daha iyi de daha kötüsü de olabilirdi ama şurası kesin ki büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız" diye konuştu.

Dünya Kupası'nda üçüncü olan Hollanda Milli Takımı'ndaki Feyenoordlu oyunculara dikkati çeken Bilic, şunları söyledi:

"Hollanda takımında yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 oyuncuları vardı. Geçen sezonki teknik direktörleri, takım değiştirirken takımın oyuncularından birini götürdü. Bunun yanında geçen sezonki kadrolarından 2-3 oyuncuyu daha kadrolarında tutamadılar. Turu geçmek, Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var. 10-20 yıl önce ilk maçı deplasmanda oynamanın büyük avantajları olduğu düşünülürdü fakat günümüz futbolunda bunun çok da büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu eşleşmelerde ilk maçı deplasmanda oynamanın hem olumlu hem olumsuz yanları vardır.''

Beşiktaş taraftarına da seslenen Bilic, "Yalnız Feyenoord maçlarında değil, sezonun tamamında özellikle de sezon başında onların desteğini çok ihtiyacımız var. Çok genç bir takımımız var, geçen sezon ve her sezon olacağı gibi onların desteğine çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Ahmet Nur Çebir: "Biz Beşiktaş'ız"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımıyla eşleşmesiyle ilgili, "Biz Beşiktaş'ız, elemek için sahaya çıkacağız" dedi.

İkinci etap kamp çalışmalarını İngiltere'de sürdüren siyah-beyazlı ekibin kamp yaptığı otelde BJK TV'ye Feyenoord eşleşmesini değerlendiren Çebi, "Hayırlı uğurlu olsun. Çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Biz Beşiktaş'ız, elemek için sahaya çıkacağız. Herkes kozunu sahada paylaşacaktır. Gönlümüz Beşiktaş'ı şanslı görüyor" diye konuştu.

Rakibi seçme şansının olmadığını dile getiren Çebi, "Rakipleriniz güçlü de zayıf da olabilir ama sonuçta onları yenerek yola devam etmek zorundasınız. Seçme şansınız yok, sadece yenme mecburiyetiniz var. Biz de çıkıp yenme mecburiyetimiz olduğu için yenmeye çalışacağız, yeneceğimizi ümit ediyorum. Feyenoord'u eleyeceğimizi ümit ediyorum. Beşiktaş'a bol şans diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk maçı deplasmanda oynamanın avantaj olup olmadığı yönündeki soru üzerine Çebi, futbolda avantajın takım ruhu, iyi çalışma ve iyi futbolcular olduğunu kaydetti.

Vardar: "Kolay rakip yok"

Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kolay rakip bulunmadığını, bütün takımların kendi liglerindeki önemli kulüpler olduğunu söyledi.

Tek hedeflerinin turu geçerek bir sonraki tura daha hazır bir Beşiktaş oluşturmak olduğunu kaydeden Vardar, "Şu anda takımımız çok iyi çalışıyor. Temennimiz Beşiktaş'ı çok daha yukarılarda görmek. Hocalarımız zaten muhtemel rakiplerle ilgili çalışmalar yapmıştı. Bugün Feyenoord'la ilgili çalışmaları daha da hızlandıracaklar. Bugünden itibaren tüm konsantrasyonumuz Feyenoord ile ilgili olacak. Temennimiz turu geçmek ve taraftarımıza hediye edebilmek" değerlendirmesinde bulundu.