Bilic F.Bahçe'yi onlarla vuracak

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta futbolcularıyla son Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yenilgisini masaya yatıran ve alınan mağlubiyeti sorgulayan teknik direktör Slaven Bilic, oyuncularına hatalarını anlatıtı. Siyah beyazlı futbolcular ise 3-2'lik yenilgiyi yorgunluğa bağladı.

Haftada 3 maç yaptıklarını ve en önemlisi maçlardan sonra iyi dinlenemeyip zamanlarının büyük bölümünün seyahatlerde geçtiğini söyleyen oyuncuların, "20. dakikadan sonra hepimizde yorgunluk belirtileri çıkmaya başladı. Özellikle maç geceleri, sabaha karşı 2 ya da 3 de tesiste oluyoruz. 5 de ancak uyuyabiliyoruz. 10 da da antrenman için uyanıyoruz, vücutlarimiz dinlenemiyor " dedikleri öğrenildi

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile pazar günü oynana derbide Gökhan Töre'nin yokluğunda Kerim Frei'yi görevlendirecek olan Bilic, kadroya Mustafa Pektemek'i de alacak.

Takımla çalışmalara başlayan mustafa, kendisini iyi hissettiğini ve Bilic'in görev vermesi halinde oynayabilecek düzeyde olduğunu belirtti.

Biliç'in derbideki en büyük kozları ise Olcay, Demba Ba ve Oğuzhan olacak. bu 3 oyuncusuyla özel olarak ilgilenen Biliç, sürekli taktik çalışmaları yaptırıyor.

Bu arada yarın saat 14.00'de başkan Fikret Orman, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek