Bilic beyin yıkıyor

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile 27 Ağustos'ta karşılaşacak olan Beşiktaş zorlu mücadelenin hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Teknik direktör Slaven Biliç, taktik çalışmaların yanı sıra takımla sık sık toplantılar gerçekleştirerek oyuncularını Emirates'te beklenen zorlu atmosfere hazırlıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ilk maçta ortaya konan futbol teknik heyeti memnun etmişti. Biliç, oyuncularından Londra'da da aynı şekilde futbolun doğrularını sahaya yansıtmalarını istedi. Artık telafisi olmayan bir maça çıkacaklarını vurgulayan Hırvat teknik adam, oyuncularının 90 dakika boyunca birbirleriyle yardımlaşmalarını istiyor. 0-0'ı skor avantajı olarak gören Biliç, 90 hatta 120 dakika boyunca sabırlı mücadele etmeleri gerektiğini oyuncularına anlattı.

Öte yandan Beşiktaş taraftarı Londra'da oynanacak rövanşa büyük ilgi gösterdi. Siyah-Beyazlılar için Emirates'te ayrılan 3 bin kişilik biletin İstanbul'da satışa sunulan bin 486 tanesinin satıldığı açıklandı. Kalan bölümün ise Arsenal yönetimiyle yapılacak görüşmelerin ardından satışı zamanı ve yeri konusunda duyuru yapılacağı kaydedildi.