Bilal Kısa'dan Niasse itirafı...

Video yükleniyor...

Galatasaraylı futbolcu Bilal Kısa, sarı-kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğu belirterek, takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde yapılan kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, ilk kamp dönemini en iyi şekilde geçirerek, ikinci kampa hazır girmek istediklerini kaydetti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu tanımasının, takıma adaptasyonu için avantaj olduğunu dile getiren Bilal Kısa, şu ifadeleri kullandı:

"Kısa zamanda takıma alışacağımı düşünüyorum. Hamza hocanın nasıl bir karakteri olduğunu ve nasıl futbol oynattığını çok iyi biliyorum. Kendisi ile yeniden bir araya geldiğim için çok mutluyum. Akhisar Belediyespor'da güzel günlerim olmuştu. Beraber güzel işlere imza atmıştık. Temel düşüncem Galatasaray camiasına faydalı olabilmek. Bunun için mücadelemi vereceğim. Burası benim için inşallah yeni bir başlangıç olur."

Bilal, sarı-kırmızılı takımla anlaşırken para konuşmadığını belirterek, "Daha önceki kulüplerimde çok fazla para konusuna girmedim. Hamza hocanın burada olması benim için bir artıydı. Biraz geç oldu ama büyük bir camiaya geldim. Para benim için ikinci planda kaldı. Parayı düşünmeden imzayı attım" değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı takımdaki forma rekabetine katkı sunacağını anlatan orta saha oyuncusu, "Büyük takımdayım. Melo, Selçuk, Hamit gibi kendini ispat etmiş, kaliteli oyuncular var. Ben de bu forma için rekabeti artıracağım. Oynamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

"Eleştirilere sahada yanıt vereceğim"

Bilal, Galatasaray'a transferini eleştirenlere yanıtı sahadaki iyi performansıyla vereceğini söyledi.

Galatasaray'a transfer olduğunda yıldız beklentisi ve yaşından dolayı tepki aldığını hatırlatan Bilal Kısa, "Büyük takımda yıldız transferler bekleniyor. İlk transfer olarak geldim. Transferim gerçekleşince yaşımdan dolayı tepkiler oldu ama bunun en güzel cevabını sahada vermem gerektiğini düşünüyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Bilal, bu sezon kariyerinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini aktararak, "Kariyerimde büyük takımlarda oynamadım. Fenerbahçe'de çok kısa kaldım. Milli takımda zaman zaman yer aldım. UEFA Şampiyonlar Ligi, her futbolcunun oynamak istediği bir arena. Dünyanın en iyi takımları mücadele ediyor. Zor olacak ama bu sezon şans geldiği zaman daha kuvvetli olmam ve Türkiye Ligi'nin üzerine çıkmam gerektiğini biliyorum" diye konuştu.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı ifade edilen Akhisar Belediyespor'dan eski takım arkadaşı Omar Niasse'nin sarı-kırmızılı takıma faydalı olacağını vurgulayan Bilal Kısa, "Niasse gelirse takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum. Süper Lig'de ilk senesinde iyi bir grafik yakalamıştı. Burak tarzında bir oyuncu. Çabuk birisi. Faydalı olacağını düşünüyorum ama son kararı verecekler yöneticilerimiz ve hocamız" diyerek sözlerini tamamladı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray


-reklam01-