Beşiktaş'tan transfer taarruzu

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper lig'in ilk yarısını kalan iki maçını kazanarak kapatmak isteyen Beşiktaş, devre arasında kadrosunu güçlendirmek istediği mevkilere takviye için harekete geçti.

Devre arası ve sezon sonu için transfer arayışlarını yoğunlaştıran siyah beyazlı kulüp, bir forvet arkası bir de stoper almayı hedefliyor.

Manuel Fernandes ile iplerin kopma noktasına geldiği Beşiktaş'ta yönetim ve futbol direktörü Önder Özen, takıma saha içinde oynadığı oyunla katkı sağlayacak ve diğer oyunculara liderlik yapacak futbolcuların peşine düştü. Siyah beyazlılar yıldız futbolcularla bu bölgelere takviye yapmayı amaçlıyor.

Bu arada siyah beyazlılar Bucasporlu Umut Gündoğan'ı da yakın takibe aldı. Futbol direktörü Önder Özen'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için "Çok iyi futbolcu aldık mı, bizde direkt takımda oynar" raporunu verdiği öğrenildi.

Cumartesi günü Elazığspor ile oynayacağı 16. hafta mücadelesine hazırlanan siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Biliç, futbolcularını maça motive etmek için uğraş veriyor.

Hırvat Teknik adam, Süper Lig'de son 3 haftayı galibiyetsiz kapatan futbolcularına "Herşeyi unutturmak sizin elinizde. Elazığspor karşısında iyi futbol oynarak kazanmanızı istiyorum. Siz iyi takımsınız" dedi.