Beşiktaş'tan hat-trick!

Video yükleniyor...

Beşiktaş, 3 yıldız için önümüzdeki hafta imza töreni düzenleyecek. Ricardo Quaresma, Mario Gomez ve Rhodolfo ile anlaşmaya varan Siyah-beyazlılar, gelecek hafta transferdeki sessizliği bu imzalarla bozmuş olacak.

Bu üç oyuncu, İstanbul'da önce sağlık kontrollerini tamamlayacak ve ardından resmi sözleşmelere imza atacak. Quaresma, Gomez ve Rhodolfo, imzaların ardından Siyah-Beyazlılar'ın Avusturya'daki 2. etap kampına dahil olacak.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Avusturya'da sürdürecek. Hazırlık kampının ikinci bölümü için Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçerek, Avusturya'nın Graz kentine uçacak.

Bad Waltersdrof bölgesinde kamp yapacak Beşiktaş, yeni sezon kampının ikinci bölümünde ağırlıklı olarak hazırlık maçları oynayacak. Siyah-beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında 22 Temmuz Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. 25 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lille ekibiyle ikinci hazırlık maçını yapacak Siyah-Beyazlılar, 26 Temmuz Pazar günü de bir başka Fransız ekibi Nice ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, Avusturya Kampı'nda gelecek sezonun oyun yapısını da şekillendirecek. Hazırlık maçlarında sahaya çıkmayı planladığı formasyonu deneyecek olan tecrübeli teknik adam, takımdaki tüm oyunculara şans vererek son durumlarını mercek altına alacak.

Slovenya'nın NK Zavrc takımıyla 29 Temmuz Çarşamba günü oynayacak Beşiktaş, 1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta ekibiyle karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekibin, Avusturya kampını tamamlamadan bir hazırlık maçı daha yapmayı planladığı öğrenildi. Beşiktaş, Avusturya kampını 4 Ağustos Salı günü tamamlayıp, İstanbul'a dönecek.

Bu arada Avusturya'daki ilk etap kampında sakatlanarak sol diz çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, bıçak altına yatıyor. Tolgay Arslan'ın ameliyatının ardından yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer