Beşiktaş'tan bir teklif daha

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta orta sahaya yapacağı transfer için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlılar, sakatlanan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın yokluğunda zayıfladığı bu mevkiiyi hem güçlendirmek hem de forma rekabetini artırmak için yoğun uğraş veriyor.

Mario Gomez transferinin ardından çalışmalarına devam eden siyah beyazlı yönetimde Erdal Torunoğulları Gökhan İnler ile temaslarını sürdürüyor. Oyuncuyla el sıkışan Siyah-Beyazlılar, Napoli'den yanıt beklemeye geçti.

Beşiktaş, Gökhan İnler'de yol alamaması halinde rotasını Ozan Tufan'a çevirecek. Yüksek maliyeti nedeniyle Bursaspor'un genç yıldızını alternatif olarak düşünen Siyah-Beyazlılar, Gökhan'dan sonuç alamaması halinde Yeşil-Beyazlılar ile yeniden masaya oturacak. Beşiktaş'ta orta saha transferini önümüzdeki hafta içinde sonuçlandırmak.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş tüm oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Tecrübeli teknik adam, gelecek sezon yerleştirmek istediği oyun yapısını öğrencilerine ezberlettirirken herkesin oyuncu içinde sorumluluk almasını isteyerek özgüven kazanmaları için uyarılarda bulunuyor.

Mario Gomez transferiyle büyük ses getiren Beşiktaş'ta Alman yıldızın gelmesi takıma büyük hava kattı. Forvet hattını dünyaca ünlü bir isimle güçlendiren Siyah-Beyazlılar, Demba Ba'nın boşluğunu da doldurmayı başardı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer