Beşiktaş'ta tüm gözler Dinamo Kiev maçında

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta tüm hesaplar Dinamo Kiev ile oynanacak Şampiyonlar ligi B Grubu'ndaki son maçta galibiyet üzerine yapılıyor. 

Siyah beyazlılar için karşılaşma, son 16'ya kalınması şansıyla kulüp için sportif olarak tarihi bir başarıya ulaşma, mali olarak da kasaya yüklü miktarda bir giriş sağlanması anlamı içeriyor. 

Siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev'i yendiği takdirde tarihinde ilk kez şampiyonlar lig'nde gruptan çıkacak. Beşiktaş, Dinamo Kiev ile berabere kaldığı takdirde Benfica'nın Napoli'yi yenmesini bekleyecek. Dinamo Kiev ile berabere kalması ve Napoli'nin de Benfica'yı yenmesi halinde ikili averajda Portekiz ekibine karşı dezavantajlı olan Beşiktaş, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. 

Şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkarak son 16 turuna kalmak siyah beyazlı kulübün kasasına 5,5 milyon euro performans bonusu girmesini sağlayacak. galibiyete 1,5 milyon euro, beraberliğe 500 bin euro prim verilen grup turunda Beşiktaş, 1 galibiyet 4 beraberlikle şu ana kadar 3,5 milyon euro performans bonusu almaya hak kazandı.  

Tarihinin en kritik maçlarından birini oynayacak Beşiktaş'ın güvendiği isimlerin başında, üçer kez fileleri havalandıran Vincent Aboubakar ile Ricardo Quaresma geliyor. 

Rahatsızlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde sonradan oyuna dahil olan Aboubakar'ın, Kiev'de ilk 11'deki yerini alması bekleniyor.

Siyah-beyazlı takımın Dinamo Kiev karşısına Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay Arslan, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Aboubakar muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Medipol Başakşehir-Antalyaspor maç sonucu ve özeti

Fenerbahçe-Beşiktaş maç sonucu ve özeti
Kasımpaşa-Galatasaray maç sonucu ve özeti

Kayserispor-Trabzonspor maç sonucu ve özeti