Beşiktaş'ta transferde öncelik savunma

Video yükleniyor...

Transferde önceliği savunma hattına yapılacak takviyelere veren Beşiktaş'ta adaylar bir bir netleşirken, görüşmelere de ince elenip sık dokunarak devam ediliyor.
 
Siyah beyazlılar transferde ağırlığı stoper ve iki bek transferine verdi. Stoper mevkii için daha önce Milan ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek Kolombiyalı Cristian Zapata ve Liverpool forması giyen Slovak Martin Skrtel ile görüşme yapılmış, prensipte iki futbolcunun da transfere sıcak baktığı ifade etmişti. 
 
Beşiktaş'ta stoper mevkii için Zapata ve Skrtel'e alternatif olarak Nicolas N'koulou da listeye eklendi. 26 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun Marsilya ile sözleşmesinin Haziran sonunda bitecek olması transferi konusunda avantaj olarak görülüyor. 
 
Sol bek olarak ise Manchester City'de forma giyen Slovak Aleksandar Kolarov ile Lyon'dan Henri Bedimo isimleri ön plana çıktı. 
 
İngiliz kulübü ile sözleşmesi 2018 yılında bitecek Sırp sol bek Kolarov konusunda teknik direktör Şenol Güneş'in de olumlu görüş belirttiği öğrenildi. Ancak 30 yaşındaki Kolarov için önümüzdeki günlerde temaslara hız verileceği belirtildi. 
 
Siyah beyazlılar Kolarov yanında 31 yaşındaki Bedimo için de girişimlerde bulunuyor. Kamerunlu futbolcunun Lyon ile sözleşmesinin haziran sonunda bitecek olması avantaj olarak görülüyor. 
 
Bu arada West ham'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Gökhan Töre konusunda gözler başkan Fikret Orman'ın üzerinde.

Orman'ın çok iyi bir teklifle gelmeleri halinde her oyuncularının transferine izin vereceklerini belirtmesinin ardından Gökhan Töre için West Ham'ın harkete geçtiği, Beşiktaş başkanının da tecrübeli futbolcu hakkında teknik direktör Şenol Güneş ile yapacağı son değerlendirmenin ardından konuyu ele alacağı ifade edildi. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar