Beşiktaş'ta transfer gündemi Samuel Eto'o

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yönetim de takıma yapılması gereken takviyeler için gereken çalışmaları titizlikle yapıyor. 

Şu ana kadar Fabricio, Gökhan Gönül ve Adriano'yu kadrosuna katmayı başaran Beşiktaş'ın bundan sonraki hedefi stoper ve forvet alarak takımın eksiklerini gidermek. 

Forvet konusunda Alman Yıldız Mario Gomez'in Türkiye'ye geri dönmeyeceğini açıklamasının ardından, gözler yeni isimlere çevrildi. Şu ana kadar birçok isimle görüşen ancak henüz anlaşma sağlayamayan Beşiktaş yönetimi, son olarak Antalyapsor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o'yu gündemine aldığı ve yıldız oyuncunun da Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği öğrenildi. 
 
35 yaşındaki Kamerunlu yıldız geçtiğimiz sezon 20 gol 6 asistlik bir katkı yaparken, Başkan Fikret Orman da düzenlediği basın toplantısında bu isteklerini gizlemedi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Eto'o transferinin son durumu taraftarların görüşmesinin ardından netlik kazanacak. 

Defans hattı için de Chelsea'den Kenneth Omeruo ile anlaşan ve geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da olduğu gibi bu sezon da Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayacak Nijeryalı futbulcu, takıma katılmak için gün sayıyor.
 
İlk olarak Chelasea ile kiralama konusunda anlaşıldığı, ancak İngiliz ekibinin sonrasında "
kadromuzda 50 futbolcu var. Bonservisiyle verelim" teklifinde bulunduğu öğrenildi. Ancak siyah beyazlı yönetimin bonservis için yeterli maddi seviyelerinin olmadığı ve kiralık olarak sözleşmenin yapılması için ısrarcı olduğu belirtildi. Bu sorunlar çözüldüğü anda Omeruo'nun takıma katılarak çalışmalara başlanması bekleniyor