Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmiyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta transfer döneminin sonuna gelinirken çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Siyah beyazlıların Samir Nasri transferi, Manchester City menajeri Pep Guardiola'nın Fransız futbolcuya kadroya girmesi konusunda yeşil ışık yakması sonrasında zora girdi. Nasri için olumlu geri dönüş alamayan Beşiktaş'ta gözler defansa yapılacak takviyelere çevrildi.

İnter'in kadrosunda düşünmediği Caner Erkin konusunda görüşmelerin olumlu geçtiği ve Caner'in önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymeye yakın olduğu öğrenildi.

İlk olarak Beşiktaş'ın kiralama yöntemi ile Caner'i kadroya katabileceği yönünde görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. İnter'in düşük bir bedelle Caner'i Beşiktaş'a satabileceği de gelen bilgiler arasında.

Defans için bir çok isimler görüşmelerine devam eden Beşiktaş'ta Cruzeiro'da forma giyen 26 yaşındaki Brezilyalı stoper Manoel Messias ön plana çıkarken, Brezilya ekibiyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ın kadrosunda alt yapıdan yetişen en az 4 oyuncu bulundurması gerekirken, geçtiğimiz sezon Almanya'da Red Bull Leipzig'e satılan Atınç Nukan'ın da kiralık olarak geri alınması için girişimler devam ediyor.

Atınç'a hem altyapıdan yetişmiş olması hem de tecrübe olarak açığını kapatmasından dolayı teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği ve defansa yapılacak transfer için isminin ön plana çıktığı belirtildi.
 
Omuzundan bir kez daha bıçak altına yatacak Veli Kavlak'ın sözleşmesinin ya dondurulacak ya da feshedilecek olmasından dolayı o bölgeye de bir alternatif isteyen Beşiktaş'ta ön plana çıkan isim Leicester forması giyen Türk asıllı oyuncu Gökhan İnler. Geçtiğimiz sezonu premier lig şampiyonu olarak noktalayan Liecester'de forma şansı bulmakta zorlanan oyuncunun Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği ve görüşmelerin de olumlu devam ettiği belirtilirken, bonservis konusunda da İngiliz ekibinin zorluk çıkarmayacağı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
 

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu

 

Gaziantepspor - Trabzonspor maç özeti ve sonucu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maç özeti ve sonucu


Fenerbahçe - Kayserispor maç özeti ve sonucu