Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, derbinin taktiğini belirledi!

Video yükleniyor...


Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Pazar günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, derbinin taktiğini belirledi.

Savunma kurgusunun kritik maçta kilit rol oynayacağını düşünen tecrübeli teknik adam, defansın Mario Gomez'den başlayıp savunmadaki son oyuncuya kadar kusursuz işlemesini istiyor.

Orta sahada görev vereceği oyuncuların defans hattına yardım etmesini isteyen Şenol Güneş, özellikle Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup ile görüşerek savunma oyuncuları ile koordineli olarak hareket etmelerini istedi.

Hafta boyunca takımını, Galatasaray'ın etkili olduğu hücum setlerine ve duran top savunmasına çalıştıran Şenol Güneş, hücum yönünde ise Siyah Beyazlıların sezon başından beri süre gelen üretkenliğine güveniyor.

Derbide galibiyeti getirecek unsurun savunma olduğuna inanan Güneş, hücum oyuncularını ise yakaladıkları pozisyonlarda hata yapma-maları konusunda uyardı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki Kayserispor maçında farklı galibiyete koşan 11'ini bozmayı düşünmeyen Şenol Güneş, oyuncularına Galatasaray derbisini kayıpsız geçmeleri halinde şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan birini dönmüş olacaklarını ifade etti.

Siyah Beyazlı yönetim ise, kritik derbi öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne çıkartma yaparak futbolculara ve teknik heyete moral ziyaretinde bulundu. Yönetim, şampiyonluk motivasyonunu artırmak için derbinin galibiyet primini de 50 bin lira olarak belirledi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş Haberleri
 

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları bugün