Beşiktaş'ta Talisca ve Oğuzhan'ın yerinde Tolgay oynayacak

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Dinamo Kiev beraberliğinin ardından gözler Milli Takımlar arası öncesinde oynanacak son maç olan Çaykur Rizespor'a çevrildi. 
 
Galatasaray derbisinin 2. yarısında, Dinamo Kiev maçının da ilk yarısındaki oyundan memnun olan ve bunu 90 dakikaya yaymayı planlayan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına bu yönde uyarılarda bulunuyor. 

Dinlenme fırsatı bulamadan Karadeniz'e gidecek Beşiktaş'ta sakat oyuncuların durumu ise can sıkıyor. Oğuzhan Özyakup'un tedavisine devam edilirken Rize deplasmanında takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi. 

Dinamo Kiev maçının son taktik provasında sakatlanan ve tedavisine devam edilen bir başka isim Gökhan Gönül de, zorlu 90 dakikada takımdaki yerini alamayacak olan bir diğer isim oldu. 

Sakatlık kervanına katılan son isim Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca oldu. Dinamo Kiev maçında aldığı darbeden sonra oyuna devam eden ancak ağrıları bulunan yıldız oyuncunun Çaykur Rizespor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. 

10 numara pozisyonundaki 2 oyuncu, Oğuzhan ve Talisca'nın sakatlanmasının ardından Şenol Güneş Dinamo Kiev maçının ilk yarısında oynadığı iyi futbolla dikkat çeken Tolgay'ı o bölgede oynatmayı planlıyor. 

Tecrübeli teknik adam defansif olarak da Atiba-Gökhan İnler ikilisine görev verecek. 

Defans hattında değişiklik yapmayı düşünmeyen Şenol Güneş, Adriano ve Aboubakar'ın performansından ise hiç memnun değil. Deneyimli çalıştırıcı, Adriano yerine Olcay'ı, Aboubakar'ın yerine de Cenk Tosun'u yeniden ilk 11'e çekmeyi planlıyor. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Akhisar Belediyespor - Gençlerbirliği maçı canlı izle

Kasımpaşa - Kayserispor maçı canlı izle

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı canlı izle

Gaziantepspor - Bursaspor maçı canlı izle

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı canlı izle