Beşiktaş'ta seferberlik

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Feyenoord ile karşılaşmak için Hollanda'ya gitti. Siyah-Beyazlı yönetim ise Brian Ruiz transferini bitirmek için girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş,  Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda karşılaşacağı Feyenoord maçı için Hollanda'nın Rotterdam kentine gitti. Sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu ise Hollanda'ya götürülmedi.

Beşiktaş'ta Feyenoord maçı öncesinde teknik direktör Slaven Biliç 19.30'da maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyecek. Siyah - Beyazlılar, 20.00'de yapacağı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye geçecek.

Feyenoord - Beşiktaş mücadelesi Digitürk'ten ekranlara gelecek. Hollanda'dan maç önü, maç sonrası yayınlar ve çok özel röportajlarla; Feyenoord - Beşiktaş karşılaşması 30 Temmuz Çarşamba saat 21'de, İZLE-ÖDE SİSTEMİ İLE Digiturk 203 nolu Salon 3 ve 399 nolu Salon 3 HD kanalında olacak.

Siyah Beyazlıların yeni transferleri Demba Ba ve Cenk Tosun, Teknik Direktör Slaven Bilic'in şans vermesi halinde ilk kez bir resmi maçta Beşiktaş forması giyecekler.

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş yönetimi, 10 numara pozisyonu için ele sıkıştığı Kosta Rika'lı Brian Ruiz'in ardından kulübü Fulham'la da prüzleri gidererek transferi sonuçlandırmak istiyor.

Teknik Direktör Slaven Biliç'in ısrarla istediği Manuel Lanzini için ise River Plate'ten haber bekleyen siyah-beyazlı yönetim, Lanzini'de gelişme kaydedilememesi halinde Brian Ruiz'e imza attıracak.