Beşiktaş'ta Rize alarmı

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta geçen hafta sonu gerçekleştirilen Antalya kampının ardından futbolculara verilen izin sona erdi ve Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıklarına çift antrenmanla başlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş, pazar günü oynanacak karşılaşmanın teknik provasına ağırlık vermek için milli takımlara giden futbolcularının dönmesini bekliyor. Sabah kondisyon ağırlıklık bir antrenman yaptıran tecrübeli teknik adam, futbolcularına Çaykur Rizespor maçıyla ilgili uyarılarda da bulundu.

Yardımcılarıyla Çaykur Rizespor konusunda yaptığı analizleri değerlendiren Güneş, bunları futbolcularıyla paylaştı. Rakibin sezona iyi bir başlangıç yaptığını dile getiren Güneş, Çaykur Rizespor'un güçlü ve zayıf yönleri konusunda futbolcularına bilgiler verdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, pazar günü Çaykur Rizespor karşısında sahaya süreceği onbiri de Çarşamba gününden itibaren milli takımlardan dönecek futbolcularının durumuna göre netleştirecek.

Bu arada siyah beyazlı takıma sezon öncesi, hazırlık kampı sırasında sakatlanan Tolgay Arslan ile sağ omuzundan ameliyat olan Veli Kavlak'tan gelen haberler yüzleri güldürüyor. İki futbolcunun durumunun gayet iyi olduğu ve hızla iyileştiği belirtilirken, bireysel çalışmalar yapan Veli'nin ay sonuna kadar takımla çalışmaya başlamasının beklendiği öğrenildi. tolgay'ın da en kısa sürede takıma katılmasının sağlanmasının plaplandığı ifade edildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş