Beşiktaş'ta portakal mevsimi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gözler Ron Vlaar'ın üzerine çevrildi. Siyah beyazlılar İngiltere'nin Aston Villa takımında forma giyen Hollandalı stoperi yakın takibe aldı. 
 
30 yaşındaki tecrübeli hollandalının 3 yıldır formasını giydiği Aston villa ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. 
 
Vlaar'ın serbest kalacağından bonservis ücreti vermeyecek olması, Beşiktaş'ın bu transfere sıcak bakmasını sağlıyor. 
 
Siyah beyazlılar, Kasımpaşa ile sözleşmesi gelecek yıl bitecek Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel konusunda da girişimlerini sürdürüyor.    
 
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, transfer çalışmalarıyla yakından ilgilenirken, kadroda yer alan oyuncularına teklif gelirse, değerini buldukları takdirde bu oyuncuları gönderebileceklerini yönetime bildirdi.
 
Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, takımdaki oyuncular Demba Ba, Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Pedro Franco, Oğuzhan Özyakup ve Ersan Adem Gülüm'e yurtdışından teklifler olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi'ye, bu oyuncuları değerlerini bulduğu takdirde gönderebileceklerini belirtti. 
 
Genç ve potansiyeli yüksek oyunculara yurtdışından teklif gelmesinin gurur verici olduğunu belirten Güneş, bu oyuncuların gönderilmesi halinde yerlerine transfer yapılmasının gerekli olduğunu da yönetime iletti. 
 
Beşiktaş'ta merak edilen bir diğer konuda geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen ve İbrahim Toraman'ın geleceği. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş, bu oyunculardan yararlanmak isterse kampa götürecek. Deneyimli çalıştırıcının kiralık oyuncularla ilgili kararını bu hafta içinde vereceği belirtildi. 
 
Bu 4 oyuncuya şuana kadar herhangi bir teklif gelmediği de gelen bilgiler arasında. İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in siyah beyazlı ekiple 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ömer Şişmanoğlu'nun sözleşmesiyse 2017'de sona erecek. 
 
Öte yandan geçtiğimiz sezonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak geçiren bir diğer oyuncusu Muhammed Demirci, Norveç takımlarından Rosenborg ile 1 hafta deneme antrenmalarına çıkacak. Rosenborg Teknik Direktörü Kale İngebrigtsen'in genç oyuncuyu beğenmesi halinde sözleşme imzalanacağı açıklandı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş