Beşiktaş Fiorentina ile anlaştı, Mario Gomez'den haber bekliyor

Video yükleniyor...

Transferde önceliğini savunmaya ve hücum hattına veren Beşiktaş'ta, Mario Gomez'in durumu gündemin ilk sırasındaki yerini koruyor. 

Geçtiğimiz sezon attığı 26 gol ve yaptığı 6 asistle siyah-beyazlıların şampiyonluğa ulaşmasında kilit rol üstlenen Alman golcünün takımda kalması için yönetim, tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. 

Gomez'in bonservisini almak için Fiorentina ile görüşmelerini sıklaştıran Beşiktaş yönetiminin, İtalyan kulübüyle arasındaki pürüzleri azalttığı öğrenildi. Bu transferinin gerçekleşmesinin önündeki en büyük engel ise, Mario Gomez'in kararsızlığı olarak gözüküyor.

Yapılan görüşmelerde şu ana kadar Beşiktaş yönetimine kalıp kalmama konusunda net bir ifade kullanmayan Alman golcünün vereceği karar, transferin durumunu belli edecek. 

Savunmaya takviye için arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda, izleme komitesinde yer alan Gökhan Keskin, izlediği oyuncuların raporlarını hem yönetime hem de Şenol Güneş'e iletti. 

Şenol Güneş ile bir araya gelecek yönetimin, tecrübeli teknik adamın alınması istediği oyuncular için girişimde bulunacağı öğrenildi.