Beşiktaş'ta kaleci transferi de gündemde

Video yükleniyor...

Transferde stoper ve bek mevkiilerine oyuncu arayışıyla yola çıkan Beşiktaş'ta, kaleci transferi de gündemde.

Geçen sezon devre arasında siyah beyazlı takıma katılan ancak fazla forma şansı bulamayan ve bu yüzden de mutsuz olduğu belirtilen kaleci Denys Boyko, ayrılmak istiyor. Ukraynalı file bekçisi Dinamo Moskova kulübü ile görüşürek büyük ölçüde anlaşırken, Beşiktaş da Boyko'yu kiralayarak bu futbolcu konusundaki sorunu aşmak istiyor.

Boyko için 1,5 milyon euro kiralama bedeli teklif edilen Beşiktaş kaleye yapacağı transfer için Vladimir Gabulova ve Fabricio'yu gündemine aldı. Dinamo Moskova ile sözleşmesi sona eren Gabulova ve Deportivo ile sözleşmesi sona eren Fabricio ile yapılacak görüşmeler sonrası tranferin netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Gökhan Gönül için aceleci davranmayan ve tecrübeli futbolcunun milli takım ile Euro 2016'da olmasını da göz önüne alan Beşiktaş, şampiyona sonrası masaya oturmaya hazırlanıyor.

Stoper konusunda Bursasporlu Serdar Aziz için para artı takas formülüyle transferi çözmeye çalışan siyah beyazlılar, Polonyalı Kamil Glik, Paraguaylı Gustavo Gomez ve Ekvadorlu Arturo mina isimleri üzerinde de duruyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları


Rusya - Galler maçı canlı skor

Ukrayna - Polonya maçı canlı izle

Kuzey İrlanda - Almanya maçı canlı izle