Beşiktaş'ta hedef Nasri ve Aboubakar

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Portekiz'in Benfica takımından kiralanan Brezilyalı orta saha oyuncusu Talisca'nın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmesiyle teknik direktör Şenol Güneş biraz daha rahatladı. 
 
Kadro derinliği ve takım içi rakabeti sağlayabilmek için her fırsatta kadro yetersizliğinden yakınan tecrübeli çalıştırıcı, forvet ve stoper transferinin yapılmasının ardından Şampiyonlar Ligi ve lig için kadrosunu tamamlayacak. 

Atiker Konyaspor maçına kadar antrenmanlarda Talisca'nın fiziki durumuna bakıp uyum sürecini de göz önünde bulunduracak olan Şenol Güneş, Brezilyalı futbolcuyu 18 kişilik kadroya alıp almayacağına maç günü karar verecek. 

Siyah beyazlı kulüpte yönetim stoper ve santrafor arayışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Porto'nun Hollandalı defans oyuncusu Martins İndi için yüksek bonservis bedeli istemesinin ardından görüşmeler tıkanma noktasına gelirken, Gilberto için yeniden harekete geçilecek. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Brezilyalı stoper için son bir teklif yapacak olan Beşiktaş yönetimi, birkaç gün içinde bu bölgeye yapılacak transferi de bitirmek istiyor. 

Forvet konusunda Vincent Aboubakar için hem Porto'dan hem de oyuncudan haber bekleyen siyah beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde Samir Nasri için de İngiltere'ye yeni bir çıkarma yapacak.
 
Kiralık olarak kadroya dahil etmek istedikleri Fransız yıldız için son kez Manchester City'li yetkililerle masaya oturacak olan Beşiktaş'ta alınacak sonuca göre transferin netleşmesi bekleniyor.