Beşiktaş'ta gündem Remy ve Eto'o

Video yükleniyor...

Avusturya'nın Leogang bölgesinde yapılan 10 günlük çalışmanın ardından yurda dönen Beşiktaş'ta gözler yeniden transfer gündemine çevrildi.

Kampın son gününde verdiği röportajda takımda çok sayıda eksik oyuncu olduğunu ve şampiyonlar ligi için yetersiz bir kadroya sahip olduğunu belirten Şenol Güneş, transfer çalışmalarının hızlanmasını istedi.

İlk etapta önceliğin forvet transferine verilmesini isteyen Güneş, 13 Ağustos'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinden önce bu isimlerin takıma katılmasını istiyor. Şu ana kadar bir çok isimle görüşen Beşiktaş yönetiminde ön plana çıkan isimler Samuel Eto'o ve Loic Remy.

35 yaşındaki Kamerunlu Beşiktaş'a gelmeyi çok isterken, Antalyasporlu yöneticiler bonservis bedeli olmadan oyuncuyu göndermek istemiyor. Eto'o ile görüşen ve bonservis sorununu çözmesini isteyen Beşiktaş yönetimi, bu transferde beklemeyi ve duruma göre karar vermeyi planladı.

Avusturya'daki kampı ziyaret etmeden önce yönetici Metin Albayrak ile birlikte İngiltere'ye giden ve Chelsea'li yöneticiler ile Remy için görüşen Başkan Fikret Orman, ilk temaslarında kiralama formülü üzerine anlaşma sağlayamamıştı. Ancak ilerleyen günlerde İngiltere'ye yeniden çıkartma yapmayı planlayan siyah beyazlılar, Remy için yeniden görüşmeler yaparak Chelsea cephesini ikna etmeye çalışacak.

Takımdan ayrılmak isteyen ve antrenmanlara çıkmadığı için süresiz kadro dışı bırakılan Jose Sosa'nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Daha önce Ahmet Nur Çebi ile görüşen ve henüz ikna olmayan Arjantinli oyuncu için Milan son bir teklif yapmayı düşünüyor. Bu rakamın kabul görmemesi durumunda Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılmasının mümkün olmayacağı öğrenilirken, olayın nasıl bir boyut kazanacağı ise merak konusu olacak.

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek olan siyah beyazlılar, hazırlıklarına salı akşamı yapacağı antrenman ile başlayacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer