Beşiktaş'ta gözler gelecek sezonun planlamasına çevrildi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta şampiyonluğun ardından gözler gelecek sezonun planlamasına çevrildi. Hem yönetim kurulu hem de teknik ekip hazırladıkları raporlarla çalışmalara başladı.

Öncelikle takımda belirsizlikleri süren oyuncular üzerinde çalışmalar yapacak olan siyah beyazlılarda, geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Mario Gomez ve Marcelo ile ilgili girişimler devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş, özellikle Alman yıldız Gomez'in transfer sürecinin bir an önce tamamlanıp, kadro planlamasını yapmak istiyor.

Daha önce gelen tekliflerle Türkiye'de kalmaya sıcak bakmayan Mario Gomez'in, şampiyonluğun yanında Vodafone Arena'nın tamamlanması ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olmasından dolayı tavrını değiştirdiği ve kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.
 
Beşiktaş yönetiminin hem Fiorentina ile hem de Alman golcüyle görüşmelerini sürdürdüğü ve önümüzdeki günlerde bu durumun netleşeceği ifade edildi.

Devre arasında Hannover 96 takımından kiralık olarak Alexander Milosevic'e karşılık takıma katılan Marcelo için Şenol Güneş olumlu rapor verirken, geniş kadroda ona da yer vermeyi düşünüyor. Brezilyalı stoper de Beşiktaş'ta oynamak isterken, Milosevic ile görüşülerek karşılıklı olarak takas yöntemi uygulanmaya çalışılacak.

Bu oyuncuların durumlarının netleşmesinin ardından gereken bölgelere transferin en kısa sürede bitmesini isteyen Şenol Güneş, Temmuz'un 2. Haftası başlaması hedeflenen yeni sezon hazırlık kampına tam kadro olarak gitmeyi planlıyor.

Euro 2016 Fransa'da forma giyecek oyunculara Şenol Güneş'in daha fazla izin verebileceği öğrenilirken, bu oyunculara kampa katıldıktan sonra belirli testler uygulanacak. Bu testlerde alınan sonuçlara göre futbolculara fiziki yüklemeler yapılacak. Bu yöntemle Beşiktaş'ta sakatlık riskinin en az seviyeye indirilmesi planlanıyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar